Inte helt ofarligt med Vape

Problemet är dock att vid beräkningen för tonåringar och ungdomar e-cigs inte kan vara så ofarliga som de verkar. Naturligtvis, att de verkligen sakta glida ner hakan av traditionell rökning är fortfarande definitivt visat, men det är utan tvekan att de kan vara beroendeframkallande. “Och detta gäller inte bara de som innehåller nikotin, men för dem alla, eftersom det är också beroendeframkallande att ritualen av gesten till vape, så lik den som gjorde att röka” förklarar Vape på https://vape.se/.

Och ändå, enligt en studie av mer än 2000 ungdomar av en annan forskargrupp vid Keck School of Medicine, de som använder e-cigaretter löper större risk för andningsbesvär, såsom hosta och bronkit. “Det förvånar mig inte – Britton berättar för oss-för vi vet att ångan som släpps ut av dessa produkter kan vara irriterande för luftvägarna.”Öka dosen Roberta Pacifici:” e-ciggs verkligen inte avger bergsluft, men avdunsta aromer – choklad, jordgubbe, vanilj-av livsmedel ursprung. Men en sak är att äta en bit choklad, en annan är att andas in en arom av kakao: vi har ingen aning om de möjliga långsiktiga konsekvenserna av deponeringen av dessa mikropartiklar på lungorna”. Och dessutom, i de som innehåller nikotin, finns de potentiella riskerna i samband med att ta detta ämne, men i små doser.

“Det är klart-fortsätter experten-att i ett perspektiv av skademinskning, för en stark rökare som försöker sluta är det bättre att andas in dessa ämnen än bränd tobak. Men varför i hela friden skulle en pojke sätta sig i stånd att andas något potentiellt ohälsosamt?”. För chefen för rökobservatoriet är det därför ingen tvekan: vi måste vara vaksamma så att ungdomar undviker dessa produkter. Tyvärr är det inte alltid lätt att göra detta: i Italien kan minderåriga enligt lag inte köpa dem, men på Internet är det inte omöjligt att hitta en väg runt förbudet.